Advisering

Binnen uw organisatie zijn er situaties denkbaar waarin u extra advies nodig heeft. ASK, administratiekantoor Amsterdam, adviseert haar klanten op diverse gebieden. Op financieel gebied kunt u denken aan het inrichten van de administratie, de opzet van de budgetbewaking, het opstellen van prognoses en begrotingen of het doorlichten van de administratieve organisatie. Onze salarisafdeling adviseert over arbeidsrechtelijke zaken, personeelszaken, nieuwe pensioenregelingen en beantwoord salarisbudgetvragen.

Binnen iedere organisatie is specialistische financiële kennis nodig voor het doorrekenen van cijfers, opstellen van een financieel beslismodel of het in kaart brengen van financiële risico’s. ASK heeft de kennis in huis die nodig is bij complexe vraagstukken met een financieel aspect.

Voor onze klanten kunnen we een persoonlijke financiële planning maken. Wij brengen de huidige en toekomstige financiële positie in kaart en spreken deze met u door. Aan de hand daarvan kunnen beslissingen worden genomen.

Voor meer informatie, bel 020 620 8339