Administratiekantoor Amsterdam voor financiële administratie

administratie culturele sector

De financiële administratie (boekhouding) is de financiële basis van elke organisatie. De administratie geeft de financiële informatie die nodig is om de juiste beslissingen te kunnen nemen. ASK is gespecialiseerd in het voeren van een efficiënte administratie. Wij werken met Exact Online zodat u overal en altijd toegang tot de administratie heeft. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om met uw eigen boekhoudpakket te werken.

Wij bieden u de mogelijkheid om vanuit ons boekhoudpakket uw verkoopfacturen te versturen. De inkoopfacturen kunnen worden ingevoerd maar ook door een scan & herken programma worden afgehandeld. Hier is een app voor beschikbaar. De bankmutaties wordt geïmporteerd of gekoppeld zodat ze direct vanuit de bank in uw administratie staan. Uiteraard worden de verwerkte gegevens periodiek door ons gecontroleerd zodat de cijfers een correct inzicht geven in de actuele financiële positie van uw organisatie.

Wij verrichten ook aan de financiële administratie gerelateerde werkzaamheden zoals factureren, betalingen en debiteurenbeheer.

Voor meer informatie, bel 020 620 8339